Video - Обзор на автомобилен салон 2011 София


Videa GWM Voleex Обзор на автомобилен салон 2011 СофияОбзор на автомобилен салон 2011 София

Приключи 20-тият Автомобилен Салон София 2011. Като че ли България започна лека полека да излиза от кризата. Това споделиха след девет дневното си представяне почти всички търговци. Тази година интереса както на чистите посетители, така и на тези дошли с реален интерес към покупка е доста голям. По време на салона организаторите от Експо Тийм отчетоха над 50 000 посетители и огромен медиен интерес. За продажби имаше само неофициални данни, но от чутото можем да кажем, че определено има раздвижване на пазара. Едва ли сте запознати, но в разгара на кризата през 2009г., по време на Пловдивският панаир един от изложителите, който в предните години продаваше на конвейр, регистрира за целият си престой продажбата на само два автомобила. И то при положение, че цените им бяха доста промоционални.

Промоции имаше и тази година в София. Не звучи реално, но е факт -- в „Интер Експо Център" се показваше чисто нов автомобил с гаранция и неофициално оповестена цена 12 500 лв. Е колата не е Bentley Continental, но все пак. Става дума за китайският Voleex. Всъщност малката количка е плод на българо-китайската дружба на футболният бос Гриша Ганчев и Great Wall. В съвсем скоро време до края на година се очаква 9-те модела от щанда на марката да залеят родината. Това ще стане благодарени на Литекс заводите в Ловеч, които от есента започват пвоизводството на колите. Сред тях са и бюджетните джипове Hover с цена от 25 000 лв и с 5000лв по-евтният пикап Steed.

Още един производител, който впечатли посетителите на салона с изгодна цена бяха французите от Citroen, а колата новото С3 VISIODRIVE. Симпатичната четириврата французойка снабдена с пълна окомплектова излизаше само 17 500 лв. На щанда на марката имаше и други малко по-екзотични модели. Чисто новият анти ретро DS4 и машината за адреналин DS3 Racing. В крак с актуалните тенценции на пазара, Citroen показаха и електрическия C-zero.

Model

Videa

Délka: 5 minut : 45 sekund
Shlédnutí: 4 253 x
Hodnocení: 5.0 / 5   (2 x)